Velkommen til

The Business Club.dk
for iværksættere og mobile erhvervsfolk.

Et  firmadomicil i Sønderjylland, tæt ved den tyske grænse, giver dit firma en god, professionel profil, hvis du arbejder fra en hjemmeadresse, eller hvis du ønsker at spare udgiften til et fuldt, bemandet kontor.  Det er ikke tale om et “virtuelt kontor”, men en domicil løsning, hvor du også har mulighed for en fleksibel arbejdsplads og eventuelt coworking.

Kollund ligger i et af Danmarks mest naturskønne områder,i nærheden af fjord og skov, ikke langt fra motorvej E45 og Padborg, et af landets største transport-knudepunkter.På trods af at Kollund er et lille sted er det hjemsted for kendte virksomheder, et privathospital og en befolkning der prioriterer livskvalitet. Vor beliggenhed på landet udenfor Kollund betyder nem adkomst fra Sønderborgvej og gode parkeringsforhold.

Hos The Business Club kan vi modtage din post, pakker og kundehenvendelser efter aftale. Der er store besparelser at hente i forhold til at have fuldtids kontor. Du kan arbejde hjemmefra, fra bilen, på forretningsrejse, eller fra en tropisk strand om du vil, og dine kunder behøver ikke at kende forskel.

Din post kan eftersendes, vi kan scanne og sende pr email, eller den kan ligge til afhentning, hvis du er lokal og det er praktisk for dig.

Du kan få en navneplade på adressen, og du kan lægge visitkort og brochurer, som vi kan udlevere til eventuelle kundehenvendelser.

Ønsker du telefonservice, kan vi oprette et særligt nummer, eller du kan omstille din telefon til os, når du har behov for det. Vi kan modtage telefonbesked eller ordrer og fremsende pr email.

Kontakt os idag, og du vil hurtigt erfare en større frihed til at koncentrere dig om din hovedaktivitet.

Er du nystartet kan du via medlemskab i The Business Club få hjælp og råd fra vort team og andre medlemmer. Klub konceptet adskiller sig fra de større kommercielle kontorkoncepter ved mulighed for uformel networking og fællesskab.

Som led i vores miljøstrategi, er vores lokaler drevet af vindenergi og opvarmes med geotermisk varmepumpe.

>>> Pressemeddelelse December 2014 <<<